Ραγκούσης: Ανάρτηση με αποκαλυπτικό δημοσίευμα για Μητσοτάκη – “Αγαπητέ Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα”

Ραγκούσης: Ανάρτηση με αποκαλυπτικό δημοσίευμα για Μητσοτάκη – “Αγαπητέ Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα”
Γιάννης Ραγκούσης eurokinissi

Δύο συγκεκριμένες προκλήσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη προαναγγέλλει ότι θα διατυπώσει την Κυριακή, ο Γιάννης Ραγκούσης, μετά το δημοσίευμα για την έπαυλη - airbnb του πρωθυπουργού στην Τήνο.

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής Β’ Πειραιά και τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Ραγκούσης.

Στην ανάρτησή του επισυνάπτει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” η οποία αποκαλύπτει ότι η βίλα, ιδιοκτησίας του πρωθυπουργού στην Τήνο, τελεί υπό βραχυχρόνια μίσθωση από το 2014 και θέτει μια σειρά από ερωτήματα για την δραστηριότητα αυτή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Αγαπητέ Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα!” γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης και συνεχίζει: Όμως επειδή δεν είμαστε ίδιοι, δεν θα κρυφτώ πίσω από εσένα, ή πίσω από συμψηφισμούς. Αύριο Κυριακή θα δημοσιεύσω την πλήρη δήλωσή μου”.

Όπως σημειώνει στη συνέχεια “ταυτόχρονα θα απευθύνω δημόσια, δύο συγκεκριμένες προκλήσεις προς εσένα. Θα τολμήσεις να ανταποκριθείς;”

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα