Ραγκούσης: Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ μπράβων και ειδικών φρουρών;

Ραγκούσης: Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ μπράβων και ειδικών φρουρών;
Ο Γιάννης Ραγκούσης. Eurokinissi

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την εμπλοκή ειδικών φρουρών σε επεισόδιο και την άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε σήμερα ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ραγκούσης προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την ενδεχόμενη εμπλοκή ειδικών φρουρών σε σοβαρό επεισόδιο και την άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει σε σχετικά ερωτήματα.

Επισυνάπτεται το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης:

“Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, προ πέντε ημερών ενδεχομένως έλαβε χώρα σοβαρό περιστατικό συμπλοκής δύο ειδικών φρουρών σε νυκτερινό κέντρο στην περιοχή Γκάζι της Αθήνας.

Επειδή για το ανωτέρω σοβαρό περιστατικό ουδεμία ανακοίνωση έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Επειδή με τη συμπεριφορά της αυτή η κυβέρνηση παραβιάζει κατάφωρα μία από τις θεμελιώδεις συνταγματικές της υποχρεώσεις, που σχετίζονται με την πληροφόρηση και τη διαφάνεια.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Αληθεύουν τα δημοσιεύματα για το περιστατικό της συμπλοκής των εν λόγω ειδικών φρουρών που περιγράφεται με τίτλους, όπως για παράδειγμα: «Απίστευτο: Μπράβοι νυκτερινού κέντρου έδειραν αστυνομικούς»;

2. Γιατί δεν έχει ακόμη απαντήσει η κυβέρνηση, όπως έχει υποχρέωση, σε συγκεκριμένα και δημόσια διατυπωμένα ερωτήματά μας, είτε για να διαψεύσει είτε για να επιβεβαιώσει τα σχετικά δημοσιεύματα;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα