Σ. Ιωαννίδης: ‘Οσμή σκανδάλου στις συνομιλίες Καμμένου’

Σ. Ιωαννίδης: ‘Οσμή σκανδάλου στις συνομιλίες Καμμένου’

Για την υπόθεση του Noor 1 καθώς και το Plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης

“Όταν ο κ. Τσίπρας μιλούσε για σκάνδαλα, η ΝΔ συμφώνησε στην εξεταστική επιτροπή, σήμερα αρνείται (να συγκροτηθεί επιτροπή) για την υπόθεση του Noor1 και τις συνομιλίες του Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη” δήλωσε στην εκπομπή ” Αντίμετρα” με τους Στέφανο Τζανάκη και Γιώργο Μελιγγώνη στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Σημείωσε ότι υπάρχει οσμή σκανδάλου στην υπόθεση, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει εξεταστική και για τις αποκαλύψεις του συμβούλου του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για Plan B.

«Δεν μπορεί να λες ότι θα κρατήσεις τη χώρα στο ευρώ και να έχεις άλλες σκέψεις και επιλογές. Ευτυχώς δεν επέλεξαν αυτή την κατεύθυνση» σημείωσε.

Ο κ. Ιωαννίδης, είπε ότι η ΝΔ έχει καταθέσει τις προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση με μειώσεις των δαπανών και του κράτους, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η «πίτα» να μεγεθυνθεί η οικονομία. Πρόσθεσε ότι η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, τίναξε στον αέρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό με αποτέλεσμα οι πολίτες να οδηγούνται στη φοροδιαφυγή και τη μαύρη εργασία για να επιβιώσουν.

Για το Κυπριακό είπε ότι “το ναυάγιο στην Ελβετία οφείλεται στην αδιαλλαξία της Τουρκίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα