Σακελλαροπούλου: Η ΠτΔ έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram – Η πρώτη της ανάρτηση

Σακελλαροπούλου: Η ΠτΔ έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram – Η πρώτη της ανάρτηση
Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου Eurokinissi

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημιούργησε σελίδα στο Instagram. Η πρώτη της ανάρτηση περιλαμβάνει φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη.

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media είναι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία διατηρεί ήδη λογαριασμό στο Facebook και το Twitter, ενώ πρόσφατα δημιούργησε σελίδα και στο Instagram.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφτιαξε λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την επωνυμία “presidencygr” και, μάλιστα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Η κα. Σακελλαροπούλου ανήρτησε τρεις φωτογραφίες από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη τη Δευτέρα (18/05), κατά την πρώτη μέρα του ανοίγματος των αρχαιολογικών χώρων στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων.

Η χθεσινή μέρα συνέπιπτε με την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων, ενώ στις φωτογραφίες η ΠτΔ εμφανίζεται μαζί με την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά:

“Επίσκεψη στην Ακρόπολη με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Μετά από καιρό οι αρχαιολογικοί μας χώροι ανοίγουν και πάλι για το κοινό. Με τη φροντίδα στα μοναδικά μας πολιτιστικά μνημεία, την αγάπη και την αναγνώριση στη διαιώνια αξία τους – και την αυστηρή, βέβαια, τήρηση των υγειονομικών μέτρων – θα σηκωθούμε όλοι μαζί «λίγο ψηλότερα» #acropolis #internationalmuseumday”.

Η ανάρτηση της κας Σακελλαροπούλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα