ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον εορτασμό της 199ης επετείου της Α΄ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στην Αναθηματική στήλη στην πλατεία της Α' Εθνοσυνέλευση

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης να σώσουν τη ζωή του Κουφοντίνα, το επιτάσσει το Κράτος Δικαίου…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την εκδικητική μεταχείριση του Κουφοντίνα από το κράτος, αλλά και για τα δύο πρόσωπα που μπορούν να παρέμβουν για να αποτραπεί η μοιραία εξέλιξη.

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 108ης επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων παρουσία της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Ιωάννινα: Μήνυμα ομοψυχίας από την Πρόεδρο

Σήμερα τιμώ όλους εκείνους που έπεσαν ηρωικά για να απελευθερώσουν την Ήπειρο, ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, από τα Ιωάννινα όπου παρέστη για τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης

Χαιρετισμός της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην πανηγυρική διαδικτυακή εκδήλωση για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων

Σακελλαροπούλου: Λίγο απέχουμε από την υπέρβαση της υγειονομικής κρίσης

"Ο τόπος θα επανέλθει σύντομα σε κανονικές συνθήκες λειτουργίας" δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε διαδικτυακή εκδήλωση για την 108η επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιαννη - ΕΛΠΙΔΑ.

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου - Σακελλαροπούλου: "Κάθε μάχη μπορεί να κερδηθεί"

Η ΠτΔ επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Η Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα: Έκκληση προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό για δικαίωση των θυμάτων

Η Ζέτα Δούκα ζήτησε από την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρουν σαφή θέση απέναντι στα γεγονότα και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: "Η αγωγή των παιδιών, εγγύηση για την αντοχή της δημοκρατίας"

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τον χαιρετισμό της στο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο. "Πρόκληση η ειρηνική συνύπαρξη των διαφορετικών πολιτισμών".

Κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: Χρέος μας η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης του Ολοκαυτώματος

"Το Ολοκαύτωμα μας αφορά όλους, όχι μόνο τον εβραϊκό λαό" δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετά την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων.

Ομιλία της προέδρου της Δημοκρατίας σε εκδήλωση στην Αρχαία Αγορά με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν

Σακελλαροπούλου: Εύχομαι η θητεία Μπάιντεν να "επουλώσει" τα τραύματα της εισβολής στο Καπιτώλιο

Τη βεβαιότητά της πως οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ θα καταστούν ακόμη πιο ισχυρές μετά την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν τόνισε η Σακελλαροπούλου. Το μήνυμα της προέδρου της Δημοκρατίας.

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκε η Σοφία Μπεκατώρου

Σακελλαροπούλου: "Η Σοφία Μπεκατώρου διέλυσε τη συνωμοσία σιωπής"

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τη Σοφία Μπεκατώρου, σε μία κίνηση ισχυρού συμβολισμού. "Η γενναία αποκάλυψή της να σαρώσει κάθε υποκρισία και κάθε απόπειρα συγκάλυψης".

Η νέα Πρόεδρος της; Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συναντηθεί τη Δευτέρα η Σοφία Μπεκατώρου

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα δεχθεί τη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, ώστε να συζητήσουν το σοβαρό "ντόμινο" καταγγελιών από αθλήτριες για σεξουαλική παρενόχληση.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: Μήνυμα ενότητας για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση της "ΟΜΟΝΟΙΑΣ"

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει ότι η ελληνική Πολιτεία θα στέκεται πάντα συμπαραστάτης και αρωγός στις προσπάθειές της προς όφελος των μελών της, της Αλβανίας και των ελληνοαλβανικών σχέσεων.

O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Τσίπρας: Σύγκληση Συμβουλίου Αρχηγών με λοιμωξιολόγους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με την πρόεδρο της Δημοκρατίας. "Όταν τα θέματα αγγίζουν την υπέρτατη αξία της ανθρώπινης ζωής, ευθύνη όλων μας είναι να καταθέτουμε και προτάσεις" τόνισε.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η επετειακή επίδειξη φιλανθρωπίας: Η Πρόεδρος, ο Πρωθυπουργός και ο Χαρούν Αλ Ρασίντ…

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την κοινωνική πολιτική που δεν έχει καμιά σχέση με την επετειακή επίδειξη φιλανθρωπίας, συνοδεία φωτογραφικών φακών.

Κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Σακελλαροπούλου: "Ο αγώνας των Ενόπλων Δυνάμεων αξίζει τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη όλων μας"

"Θέλω να τους απευθύνω ένα ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Ελλήνων και να τους διαβεβαιώσω ότι είμαστε πάντα κοντά τους, όχι απλώς με τη σκέψη μας, αλλά και με την έμπρακτη μέριμνά μας" δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου από το Πολυτεχνείο: "Η εξέγερση καθόρισε την πιο προοδευτική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας"

"Η εξέγερση ήταν σύμβολο πολιτικής ελευθερίας και καθόρισε την πιο προοδευτική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας μας" υπογράμμισε η ΠτΔ στο μήνυμά της για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αλ Σίσι: Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αθήνα - Συναντήσεις με Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη

Αλ Σίσι: Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αθήνα - Συναντήσεις με Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκη

Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας θα πραγματοποιήσει ο Αιγύπτιος Πρόεδρος, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι. Απόψε η υποδοχή από τον Νίκο Δένδια. Το πρόγραμμα των συναντήσεών του.

H κ. Σακελλαροπούλου καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Σακελλαροπούλου: "Να μην ξαναδούμε ποτέ στην πατρίδα μας νοσταλγούς ιδεολογιών που αιματοκύλησαν τον κόσμο"

"Να μην ξαναδούμε ποτέ στην πατρίδα μας, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, νοσταλγούς ιδεολογιών που αιματοκύλησαν τον κόσμο", τόνισε η ΠτΔ με την ευκαιρία της 76ης επετείου Απελευθέρωσης της Αθήνας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνάντησή τους στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2020

Στήριξη Σακελλαροπούλου σε Αναστασιάδη για τα Βαρώσια

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε προς τον Κύπριο ομόλογό της την πλήρη αλληλεγγύη και στήριξη της Ελλάδας, μετά την απόφαση της Τουρκίας για το άνοιγμα του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων.