news 24/7

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στην Ξάνθη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: "Παράδειγμα ισονομίας και ισοπολιτείας η Θράκη"

Τη δεύτερη επίσκεψή της στη Θράκη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποίησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία βρέθηκε στην Ξάνθη και ανακηρύχθηκε επίτιμη δημότισσα της πόλης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου(EUROKINISSI/POOL/SOOC/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ)

Σακελλαροπούλου: "Ο μητρικός δεσμός καθορίζει τον τρόπο, με τον οποίο συνδεόμαστε με τον κόσμο"

Το δικό της μήνυμα με δύο προσωπικές της φωτογραφίες, έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της σημερινής Ημέρας της Μητέρας.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην τελετή μνήμης για τα θύματα της Marfin

Σακελλαροπούλου για Marfin: "Να μην ξαναζήσουμε ποτέ εκδηλώσεις ακραίας πόλωσης και τυφλής βίας"

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συνομιλώντας με συγγενείς θυμάτων ανέφερε: "Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε όλοι, είναι για τον τόπο σημαντικό. Να τους θυμάστε και πραγματικά να μη ζήσουμε τέτοιες στιγμές".

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: "Διαρκής πρόκληση για όλους η υπεράσπιση της δημοκρατίας"

Το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για την 53η επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου που έφερε την κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα έστειλε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: "Οι μέρες της πανδημίας μοιάζουν με μακρά Μεγάλη Εβδομάδα"

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε μήνυμα για την Μεγάλη Βδομάδα που ξεκινάει, μέσα από την σελίδα της στο Facebook, τονίζοντας πως θα έρθει η Ανάσταση που θα επουλώσει τις πληγές της ανθρωπότητας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο της εξόδου του Μεσολλογίου

Με αναρτήσεις της σε Facebook και Twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε ειδική μνεία στην επέτειο από την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου, μιλώντας για "μαθήματα θυσίας και πατριωτισμού".

Τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την ΠτΔ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου: "Στόχος η ταχύτερη επανεκκίνηση της οικονομίας"

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεδιάσκεψη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι το επόμενο μεγάλο στοίχημα, από τη στιγμή που θα υποχωρήσει ο κορονοϊός είναι το οικονομικό πλήγμα να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο βαθύ.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: "Αφιερώνουμε την Ημέρα Υγείας σε όσους μάχονται τον κορονοϊό"

Αφιερωμένη στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχη κατά του κορονοϊού, εντός και εκτός Ελλάδας, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σύμφωνα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου`

Σακελλαροπούλου: Συγκίνηση για τα γράμματα που έλαβε από μαθητές δημοτικού σχολείου

Τη συγκίνησή της για τα όμορφα λόγια που της έγραψαν μαθητές και μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η Προέδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Σακελλαροπούλου: Αλληλεγγύη και συμπαράσταση σε Ξάνθη και Καστοριά

Την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της προς τους κατοίκους, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Καστοριάς και της Ξάνθης εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Δίνει τον μισό μισθό της για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Δίνει τον μισό μισθό της για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα, αποφάσισε για τους επόμενους 2 μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό.

Η Προέδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Σακελλαροπούλου: "Δίνουμε ιστορική μάχη και θα νικήσουμε"

Τηλεοπτικό μήνυμα απηύθυνε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. "Σε τόσο κρίσιμες στιγμές η ομοψυχία του πολιτικού κόσμου εμπνέει και καθοδηγεί τους πολίτες, το μήνυμά της".

Η Προέδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Διάγγελμα της Προέδρου της Δημοκρατίας απόψε στις 20:00

Τηλεοπτικό μήνυμα θα απευθύνει στις 20:00, από την συχνότητα της ΕΡΤ, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Θα αναφερθεί και στην πανδημία του κορονοϊού.

Τηλεδιάσκεψη Σακεραλλοπούλου με Γιάννα Αγγελοπούλου για το "Ελλάδα 2021"

Τηλεδιάσκεψη Σακεραλλοπούλου με Γιάννα Αγγελοπούλου για το "Ελλάδα 2021"

Η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις δράσεις και τον προγραμματισμό για την επέτειο συμπλήρωσης 200 ετών από το 1821.

Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στοι υπουργείο Υγείας

Σακελλαροπούλου: "Οι περιορισμοί είναι αναγκαίοι για να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον"

Το Υπουργείο Υγείας επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Στιγμιότυπο από την αποχώρηση του Προκόπη Παυλόπουλου από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το διπλό μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου προς την Εκκλησία και υπέρ του ισχυρού κοινωνικού κράτους

Μόνο για τα μείζονα θέματα εκτιμάται ότι θα παρεμβαίνει στο εξής ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ έχει ήδη εγκατασταθεί με τους συνεργάτες του στο νέο του γραφείο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έπαρση της σημαίας

Σακελλαροπούλου: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έπαρση της σημαίας

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έδωσε για πρώτη φορά το παρών στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Μια νέα Πρόεδρος που αναλαμβάνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες και που επιδιώκει να σηματοδοτήσει την ευαισθησία

Η ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας στις πιο δύσκολες συνθήκες που θα μπορούσε να φανταστεί και ο πιο απαισιόδοξος, όταν ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε την υποψηφιότητά της.

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Επισκέψεις σε Πεντάγωνο και Λευκωσία, οι πρώτες κινήσεις της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας

Με την αντιφώνησή της στην τελετή παράδοσης-παραλαβής με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα δώσει μέρος του στίγματός της για την πενταετή θητεία της. Ποια είναι η βασική ομάδα των συνεργατών της.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Κορονοϊός: Σε καραντίνα ο πρόεδρος της Πορτογαλίας - Τηλεφώνημα Παυλόπουλου

Ο Πορτογάλος πρόεδρος ανακοίνωσε την Κυριακή ότι μπαίνει από μόνος του σε καραντίνα προληπτικά, αναστέλλοντας κάθε δημόσια δραστηριότητα στη χώρα και στο εξωτερικό για δύο εβδομάδες.

Βάρκα με Αφγανούς πρόσφυγες στην σκάλα της Συκαμιάς στην Λέσβο

Έξι κουίζ για αρχάριους, αλλά και… προχωρημένους λύτες, με επίκεντρο το προσφυγικό

Τι σηματοδοτεί η (για πρώτη φορά) ενημέρωση του Κυριάκου σε Προκόπη, τι εξετάστηκε από το Μαξίμου πριν τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ, τι σημαίνει ότι δεν θα εξετάζονται αιτήσεις ασύλου επί ένα μήνα, ποιος είναι ο Δήμαρχος Δυτ. Λέσβου που γίνεται στόχος και πού βρίσκονται οι διμοιρίες των ΜΑΤ που επεχείρησαν στα νησιά.

Εορτασμός της 107ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

Παυλόπουλος: Αποκαλυπτήρια προτομής του Ξ. Κοντιάδη στα Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τις εκδηλώσεις για την 107η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης. Έκανε τα αποκαλυπτήρια προτομής του γιατρού Ξενοφώντα Κοντιάδη, θύματος της ναζιστικής θηριωδίας.

Εορτασμός της 107ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Παυλόπουλος: Καμία διαπραγμάτευση για το ψευτομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την παρουσία του στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 107 χρόνια απελευθέρωσης των Ιωαννίνων από τον τουρκικό ζυγό.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη

Παυλόπουλος: Ανάγκη να αγωνιζόμαστε στο διηνεκές για την Ελευθερία και την Δημοκρατία

Ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τους Γ. Πατούλη και Κ. Μπακογιάννη για τη δημιουργία Μουσείου Μνήμης για την Αντίσταση κατά της Δικτατορίας 1967-1974.

Στιγμιότυπο από συνεδρίαση της προανακριτικής σχετικά με τη διερεύνηση αδικημάτων που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο κατά την άσκηση των καθηκόντων

Επτά κουίζ (ξανά) για αρχάριους, αλλά και δυνατούς λύτες

Ποιος αναμένεται να καταθέσει για διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά Παπαγγελόπουλου, πού επιρρίπτει το Μαξίμου τις ευθύνες για το φιάσκο με τους προστατευόμενους μάρτυρες, που θα μιλήσει ο Κώστας Σημίτης πριν τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Έτοιμο το νέο γραφείο του Προκόπη Παυλόπουλου - Το είχε νοικιάσει από τα μέσα φθινοπώρου

Επιστροφή στο Πανεπιστήμιο μετά τη λήξη της θητείας του για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Εκτός από ομότιμος καθηγητής, έχει ανακηρυχθεί και σε επίτιμο

Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Στον λαμπρό "κολοφώνα" της Λογοτεχνίας μας ο Παπαδιαμάντης

Σε ομιλία του σε ημερίδα με θέμα "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης σήμερα", ο Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε αναλυτικά για την ιδιομορφία του έργου του σπουδαίου λογοτέχνη.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Αθήνα προς Τσαβούσογλου: "Στην Ελλάδα διαβιοί μόνο μουσουλμανική μειονότητα"

Την πρέπουσα απάντηση πήρε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, ο οποίος είχε επιτεθεί στον Προκόπη Παυλόπουλο, κάνοντας μάλιστα λόγο για "τουρκική" μειονότητα στη Δυτική Θράκη

Το κτήριο της Βουλής φωταγωγημένο

Έξι κουίζ για αρχάριους και δυνατούς λύτες!

Πού κάνει τις επαφές της και ποιον προορίζει για διευθυντή του Πολιτικού της Γραφείου η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Ποιο μέλος της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ έλεγε σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει να πάνε μαζί και έκανε θόρυβο με εντελώς αντίθετες κινήσεις;

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Τζιτζικώστα για την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΕτΠ

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου σε Τζιτζικώστα για την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΕτΠ

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο πρώτος Έλληνας που καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ) στα 26 χρόνια από την ίδρυσή της.

Ο Δημήτρης Καραϊτίδης το φαβορί για τη θέση του Γενικού Γραμματέα στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Ο Δημήτρης Καραϊτίδης το φαβορί για τη θέση του Γενικού Γραμματέα στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Αθόρυβα, αλλά με γρήγορα βήματα και αποφασιστικές κινήσεις, η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στελεχώνει το γραφείο της, δείχνοντας και το μοντέλο που θα ακολουθήσει

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Με θρησκευτικό όρκο θα ορκιστεί η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

"Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας γνωρίζει άριστα το Σύνταγμα και δεν θα ετίθετο ποτέ ζήτημα να ορκιστεί με όρκο διαφορετικό από τον ρητά προβλεπόμενο" υπογραμμίζουν συνεργάτες της σε σχετικό ερώτημα που ετέθη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην έναρξη των εργασιών του 7ου Συνεδρίου "Human Brain Project Summit"

ΠτΔ: Η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης τομή στην κατανόηση της εγκεφαλικής λειτουργίας

Ο κ. Παυλόπουλος βρέθηκε στην έναρξη του 7ου Συνεδρίου «Human Brain Project Summit», τονίζοντας τη σημασία ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης στη χώρα μας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος στην Καλαμάτα

Παυλόπουλος: Την οικουμενικότητα της Ορθοδοξίας εκφράζει μόνον ο Οικουμενικός Πατριάρχης

"Ό,τι έπραξα κι ό,τι θα πράξω στο μέλλον, όπως όλοι οι Ορθόδοξοι Έλληνες, είναι οφειλόμενο χρέος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο αυτές τις δύσκολες ώρες" δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Καλαμάτα.

Παυλόπουλος: Η προκλητικότητα της Τουρκίας δεν θα περάσει

Παυλόπουλος: Η προκλητικότητα της Τουρκίας δεν θα περάσει

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε διπλό μήνυμα προς ΕΕ και ΗΠΑ για την στάση τους έναντι των αυθαιρεσιών της Άγκυρας, κατά την αντιφώνησή του, στο γεύμα, με την ευκαιρία του εορτασμού της Πολιούχου της Καλαμάτας Υπαπαντής του Σωτήρος.