Σαμαράς: Δεν θα απομακρυνθούν ποτέ οι εικόνες από τα δημόσια κτίρια

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

"Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ γιατί ο ελληνικός λαός πιστεύει", δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς από τους Φιλιάτες

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τη Δευτέρα τους Φιλιάτες στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ήπειρο. Οι δηλώσεις του για τις εικόνες στα δημόσια κτίρια, συζητήθηκαν δεόντως από τον Τύπο.

"Υπάρχουν ορισμένοι και επειδή το βάλανε τώρα αυτό το θέμα, ότι θα πρέπει, ίσως, να κατεβάσουμε τις εικόνες στους δημόσιους χώρους. Από τη Βουλή και τα δημαρχεία μέχρι τα δημόσια καταστήματα και τα υπουργεία. Και, βεβαίως, και στα σχολεία μας. Αυτές οι εικόνες δεν θα κατέβουν ποτέ.

Ο ελληνικός λαός πιστεύει. Και αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη απάντηση σε εκείνον που τόλμησε να μου πει ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε τις εικόνες. Ξέρω πού ανήκει, ξέρω ποιο πρόγραμμα λέει κάτι τέτοιο. Αυτές οι εικόνες δεν θα κατεβούν ποτέ", τόνισε ο Α. Σαμαράς.

Οι δήμαρχοι Φιλιατών, Σπύρος Παππάς και Ηγουμενίτσας, Γιάννης Λώλος, προσέφεραν εικόνες της Παναγίας, ως δώρο στον πρωθυπουργό, με την ευχή "να του χαρίζουν δύναμη και υγεία".

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Σαμαράς είπε ότι οι εκλογές έχουν να κάνουν με δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους:

"Ο ένας είναι ο κόσμος της ανάπτυξης, της σοβαρότητας, είναι ο κόσμος ο οποίος προσφέρει σταθερότητα στον τόπο. Είναι ο κόσμος ο οποίος χθες στο Παρίσι κατάλαβε άλλα, ιδιαίτερα, καινούργια προβλήματα, τα οποία έχουν προστεθεί στα πολύ μεγάλα προβλήματα.

Και από την άλλη, έχεις έναν κόσμο ο οποίος θέλει να πιστέψουμε σε ιδέες και σε πολιτικές οι οποίες όχι μόνο δεν αρμόζουν στον Έλληνα, αλλά δεν οδηγούν και πουθενά, παρά μόνο στον κόσμο της φτώχειας, τη στιγμή που η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα, ανακάμπτουν".

SHARE:

24Media Network