Σαμαράς για Μαντέλα: Αποχαιρετούμε τον ήρωα που έγραψε ιστορία

Στιγμιότυπο με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Βίλνιους της Λιθουανίας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Στιγμιότυπο με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στην Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Βίλνιους της Λιθουανίας την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Νοτίου Αφρικής Νέλσον Μαντέλα από τον πρωθυπουργό

"Αποχαιρετούμε, σήμερα, μαζί με ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα, τον ήρωα που έγραψε μοναδικές σελίδες στη νεότερη Ιστορίας της" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς, αναφέρει ότι "αποχαιρετούμε το σύμβολο των αγώνων για ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα και ελευθερία, σε έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο. Το πρότυπο της ταπεινότητας, της ανιδιοτέλειας και της ανθρωπιάς. Τον ιδεολόγο αγωνιστή ενάντια στη βία, το απαρτχάιντ και σε κάθε μορφής ρατσισμό. Οι Έλληνες θα τιμούμε για πάντα τη μνήμη του. Εκφράζω στην οικογένειά του και το λαό της Νοτίου Αφρικής τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου", σημειώνει σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο του Νέλσον Μαντέλα ο Αντώνης Σαμαράς"

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέθανε ο Νέλσον Μαντέλα

Νέλσον Μαντέλα: Οι 15 πιο ιστορικές φράσεις του

SHARE:

24Media Network