Σαμαράς: Πρέπει να προστατεύσουμε τους ανθρώπους της Κεφαλλονιάς

ΑΘΗΝΑ-Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπουργών συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς για την αποτίμηση δράσης και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπισης της καταστροφής στην Κεφαλονιά.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
ΑΘΗΝΑ-Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των συναρμόδιων υπουργών συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς για την αποτίμηση δράσης και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπισης της καταστροφής στην Κεφαλονιά.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Για ηθική υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους της Κεφαλλονιάς έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

"Η Κεφαλονιά περνά μια επώδυνη δοκιμασία. Πρέπει να προστατεύσουμε πρώτα απ’ όλα τους ανθρώπους της, να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση, μέριμνα, βοήθεια, γιατί είναι και ηθική και όχι μόνο πολιτική υποχρέωση.

Είναι ηθική υποχρέωση στους συνανθρώπους μας. Και θα πρέπει πάνω απ’ όλα, για να επανέλθει ο ρυθμός της ζωής στα σωστά επίπεδα στην Κεφαλλονιά, να είμαστε και εμείς σωστά συντονισμένοι.

Και γι’ αυτό το λόγο σήμερα βρισκόμαστε, για να δούμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τι ακριβώς πρέπει να γίνει, πότε πρέπει να γίνει, από ποιον πρέπει να γίνει.

Στο τέλος θα βγάλουμε και μία ανακοίνωση, για να έχει και ο κόσμος γνώση των λεπτομερειών των αποφάσεών μας", σημείωσε ο πρωθυπουργός που προήδρευσε ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, των αρμόδιων Γενικών Γραμματέων και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με θέμα την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό στην Κεφαλλονιά.

SHARE:

24Media Network