Σαμαράς: Όχι σε πρόωρες εκλογές. Δεν θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα

Σαμαράς: Όχι σε πρόωρες εκλογές. Δεν θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα
Sooc

Πώς εξελίχθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Παπούλια. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές (Vids)

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου, επανέλαβε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές.

“O κ. Τσίπρας ζήτησε πάλι απόψε πρόωρες εκλογές. Αυτό που απεύχεται ο ελληνικός λαός. Είχα την ευκαιρία να επαναλάβω ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν. Οι Έλληνες βουλευτές υπεύθυνα σκεπτόμενοι θα εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διανύσαμε πάρα πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα”.

Λίγο νωρίτερα, μιλώντας στον Κάρολο Παπούλια, τ ου είπε ότι συμφώνησε με όσα είχε πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον Αλέξη Τσίπρα.

“Είναι ενδιαφέροντα όσα έρχονται και όσα έγιναν. Έχουν αφήσει ίχνη. Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συνεννόηση” είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στον Αντώνη Σαμαρά, μόλις μπήκε στο γραφείο του και ο πρωθυπουργός απάντησε:

“Σας άκουσα να το λέτε και το μεσημέρι και συμφωνώ απολύτως. Ήρθα για να σας ενημερώσω για την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, για τη διεθνή κατάσταση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, για το ταξίδι στην Κύπρο και την Αίγυπτο”.

Της συζήτησης Προέδρου της Δημοκρατίας και πρωθυπουργού, προηγήθηκε η ορκωμοσία των δύο νέων υπουργών, Ν. Δένδια και Κ. Σκρέκα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα