Σε καλό κλίμα η πρώτη μετά τις εκλογές συνάντηση Γεννηματά - Ανδρουλάκη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Χ. Τρικούπη

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη, η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη - η πρώτη μετά την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου φορέα. Συζητήθηκε η περαιτέρω πορεία πρός το ιδρυτικό συνέδριο, και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.

Συνεργάτες της κ. Γεννηματά υπογράμισαν το πολύ καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση που αφορούσε την πορεία της παράταξης, χωρίς να προβούν σε περαιτέρω αναφορές. Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη από τη μεριά τους, ανέφεραν ότι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς επεσήμανε ότι «μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι, και έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση, μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου».

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Η παράταξή μας οφείλει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία, αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κεντροαριστερά, Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτή είναι η σύνθεση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής

Φώφη Γεννηματά: 'Και τώρα τρέχουμε'

SHARE:

24Media Network