Σε παμπ του Λονδίνου είδε το Γαλλία – Βέλγιο ο Αλέξης Τσίπρας

Σε παμπ του Λονδίνου είδε το Γαλλία – Βέλγιο ο Αλέξης Τσίπρας
Instagram / Alexis Tsipras

Ο πρωθυπουργός κατάφερε να παρακολουθήσει μετά τις εργασίες της συνόδου την πρόκριση των τρικολόρ πίνοντας μπύρα σε μια λονδρέζικη παμπ.

Η παρουσία του ήταν απαραίτητη στη σύνοδο Κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων στο Λονδίνο, αυτό όμως όπως φαίνεται δεν θα εμπόδιζε τον Αλέξη Τσίπρα από το να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ 2018 ανάμεσα  σε Γαλλία και Βέλγιο.

Ο πρωθυπουργός κατάφερε να παρακολουθήσει μετά τις εργασίες της συνόδο την πρόκριση των τρικολόρ πίνοντας μπύρα σε μια λονδρέζικη παμπ.

Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε και στον λογαριασμό στο Instagram του πρωθυπουργού, με σχόλιο «Σε παμπ στο Λονδίνο, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου των Δυτικών Βαλκανίων, για το ματς της Γαλλίας με το Βέλγιο».

Να σημειωθεί πάντως πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έπεσε μέσα στις προβλέψεις που είχε κάνει ο ίδιος για τον τελικό νικητή του Μουντιάλ 2018, καθώς σε δηλώσεις του είχε εκφράσει την επιθυμία του να σηκώσει το τρόπαιο… η Ουρουγουάη. Ο ίδιος βέβαια είχε μιλήσει και για την Γαλλία, επισημαίνοντας πως «έχει καλή ομάδα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα