"Δώστε ένα υπουργείο στον Καρατζαφέρη να ησυχάσουμε"

ΑΘΗΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΘΗΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ EUROKINISSI

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ενδεχόμενη κίνηση του Γ. Καρατζαφέρη να αποσύρει το κόμμα του από τη Βουλή. Δείτε τι είπε (Vid)

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, για τις δηλώσεις του προέδρου ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει τους βουλευτές του κόμματός του από τη Βουλή προκειμένου έτσι να προκληθούν εκλογές.

"Ακούσαμε κάποιον να απειλεί σήμερα, ότι αν δεν τα βρούμε θα παραιτηθεί από τη Βουλή για να προκαλέσει εκλογές. Δεν έπιασε η παγίδα της συναίνεσης, φοβούνται ή δεν αντέχουν την επαναδιαπραγμάτευση και απειλούν με εκλογές", ανέφερε από την Κρήτη ο κ. Σαμαράς.

"Κύριε Παπανδρέου, δώστε του, επί τέλους, του κ. Καρατζαφέρη, ένα υπουργείο να ησυχάσουμε!", πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας πως αν αποφασιστούν εκλογές είναι "καλοδεχούμενες".

Απαντώντας σε ανακοίνωσή του, ο ΛΑΟΣ κάνει λόγο για παροξυσμό και καταφυγή σε ανοησίες

"Προς τι ο παροξυσμός και η καταφυγή σε ανοησίες, από τον κ. Σαμαρά; Με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του δίνει φιλί ζωής στην ασύνδετη και ανίκανη κυβέρνηση Παπανδρέου. Αν δεν φοβόταν, σήμερα τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά διαφορετικά στην Ελλάδα", σημειώνει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

"Λυπούμαστε για το ήθος και το ύφος στο οποίο παρασύρεται από πρόσωπα που πάντα εκινούντο απέναντι στη ΝΔ", καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΛΑΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Σκέφτομαι να αποσύρω το ΛΑΟΣ από τη Βουλή"

Σαμαράς για Καρατζαφέρη

SHARE:

24Media Network