Συνάντηση Θεοχαρόπουλου με Τσίπρα: Μαζί πλέον ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση Θεοχαρόπουλου με Τσίπρα: Μαζί πλέον ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ
O Aλέξης Τσίπρας με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο Eurokinissi

Μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, θα έχει το Σάββατο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η συνάντηση -που θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή- έρχεται μετά την απόφαση που έλαβε νωρίτερα το μεσημέρι η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ να ενώσει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλες τις κινήσεις και τους ενεργούς πολίτες που συμμετέχουν στην Προοδευτική Συμμαχία.

Μια συνεργασία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, που “θα είναι μια ισότιμη σχέση με όρους πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας”. Επιπλέον, η συνάντηση λαμβάνει χώρα λίγες ώρες πριν από την έναρξη, το απόγευμα, της Πανελλαδικής Συνάντησης Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Κατά πληροφορίες, στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, θα συνοδεύουν τον κ. Θεοχαρόπουλο οι: Δημήτρης Χατζησωκράτης, Δημήτρης Χαλαζωνίτης, ο γραμματέας της ΚΕ Στέργιος Καλπάκης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Ευγενία (Τζένη) Αρσένη, Γιάννης Αργυρός, Γιώργος Παπαβασιλόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα