Συνάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον περασμένο Οκτώβριο, ο Πρωθυπουργός δέχθηκε στο μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη.

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατέθεσε τον απολογισμό της Οργάνωσης, παρουσιάζοντας στον Πρωθυπουργό τα συνολικά στοιχεία για τα πεπραγμένα της ΟΝΝΕΔ για τη χρονιά που πέρασε κι έκανε μια σύντομη παρουσίαση για τα προσεχή σχέδια της Οργάνωσης.

Ο απολογισμός έφερε ένα κώδικα QR με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το βίντεο που τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ δημιούργησαν για τη χρονιά αυτή.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός παρέλαβε μια μάσκα με το σήμα της ΟΝΝΕΔ την οποία φόρεσε, στέλνοντας το μήνυμα πως οι νέοι θα πρωταγωνιστήσουν και στην καθημερινή μάχη αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την ουσιαστική στήριξη στην Oργάνωση και στους νέους ανθρώπους ανέφερε: «Κύριε Πρόεδρε, η χρονιά που πέρασε ήταν μια από τις πιο δημιουργικές για την ΟΝΝΕΔ. Στόχος μας είναι να γίνει η Οργάνωσή μας ανοιχτή σε κάθε νέο Έλληνα και κάθε νέα Ελληνίδα, εντός και εκτός των συνόρων. Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν -είτε αποτελούν μέλη της Οργάνωσής μας είτε όχι- θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι. Να είμαστε η φωνή τους, εκείνοι που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες τους και προτείνουν λύσεις, δίνοντας έτσι ευκαιρίες στους νέους για πρόοδο και δημιουργία, όπως έχει άλλωστε κάνει η Κυβέρνηση και εσείς ο ίδιος».

Διαβάστε εδώ τον απολογισμό: https://www.onned.gr/ONNED-1-year-2020.pdf

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα