ΣΥΡΙΖΑ για συγχαρητήρια ΝΑΤΟ σε Τουρκία: “Αποδεικνύει τις επιπτώσεις της λογικής του πιστού και δεδομένου συμμάχου της κυβέρνησης”

ΣΥΡΙΖΑ για συγχαρητήρια ΝΑΤΟ σε Τουρκία: “Αποδεικνύει τις επιπτώσεις της λογικής του πιστού και δεδομένου συμμάχου της κυβέρνησης”
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Eurokinissi

Την καθυστέρηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών να απαντήσει στα συγχαρητήρια του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για την "Ημέρα της Νίκης", υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση σχετικά με τα συγχαρητήρια του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για την “Ημέρα της Νίκης” εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για απόδειξη των επιπτώσεων  “της λογικής του πιστού και δεδομένου συμμάχου που ακολουθού η κυβέρνηση της ΝΔ στην εξωτερική πολιτική”.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Στρατηγείο χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ που εδρεύει στη Σμύρνη, επανέλαβε το ίδιο ατόπημα. Έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στην Τουρκία για τη νίκη του τουρκικού στρατού, στις 30 Αυγούστου 1922, επί των ελληνικών δυνάμεων στη μάχη του Ντουμπλουπινάρ στη Μικρά Ασία, εκφράζοντας «ευγνωμοσύνη» στην Τουρκία «για τη φιλοξενία μας αυτή την ξεχωριστή ημέρα».

Ένα δις εξαμαρτείν που αποδεικνύει τις επιπτώσεις της λογικής του πιστού και δεδομένου συμμάχου που ακολουθεί η κυβέρνηση της ΝΔ στην εξωτερική πολιτική. 

Όπως επίσης πολλά λέει και η καθυστέρηση του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών να δώσει την πρέπουσα απάντηση, ενώ πέρσι είχε προβεί σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Γενικό Γραμματέα της Συμμαχίας, Γενς Στόλντενμπεργκ” αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα