ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ κινείται με θράσος και λαϊκισμό στο θέμα της ψήφου αποδήμων

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ κινείται με θράσος και λαϊκισμό στο θέμα της ψήφου αποδήμων
ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την ψήφο των αποδήμων. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Την πρόταση του Υπουργείου Εσωτερικών για την ψήφο των αποδήμων, η οποία εστάλη στα κόμματα της αντιπολίτευσης, σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με μια σύντομη ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρει:

“Μιας και η Ν.Δ. συνεχίζει να κινείται με περίσσειο θράσος και λαϊκισμό στο θέμα της ψήφου των αποδήμων, οφείλουμε να επισημάνουμε για ακόμη μία φορά το εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια προχώρησε στην εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου νόμου που καταγράφει με πληρότητα τη σχετική διεθνή εμπειρία, αντιμετωπίζει ζητήματα συνταγματικής τάξης και επιλύει όλα τα πολιτικά και διοικητικά προβλήματα.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. από τη μεριά της, το μόνο που έχει να αντιπαραβάλλει πέρα από διαρροές και αντιφατικές δηλώσεις των στελεχών της, είναι η χθεσινή επιστολή του υπουργού Εσωτερικών που φιλοδοξεί να “λύσει” το σύνθετο και πολυεπίπεδο αυτό ζήτημα μέσα σε τέσσερις, πρόχειρα διατυπωμένες, παραγράφους.

Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα