ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά
Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Σφοδρότατη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Σημειώνει ότι δεν ειπώθηκε καμία "κουβέντα για το σεμινάριο που βάφτισε ΜΒΑ ο κ. Στεφανής".

“Ο κ. Μητσοτάκης επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά“, ενώ “δεν λέει “κουβέντα” για το σεμινάριο που βάφτισε MBA ο κ. Στεφανής”  αναφέρει σε νέα ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα πτυχία του κ. Στεφανή. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση “ο κ. Πέτσας και οι «κύκλοι» του διεκδικούν με αξιώσεις το ρεκόρ του εκπροσώπου που καλύπτει υπουργούς με πλαστά βιογραφικά πιο γρήγορα από τη σκιά του.

Πριν λίγες μέρες για τον κ. Διαματάρη έκανε λόγο για «παρερμηνεία», για να αποπεμφθεί τελικά δύο μέρες μετά. Σήμερα, για τον κ. Στεφανή δεν λέει κουβέντα για το απλό σεμινάριο που «βάφτισε» MBA στο βιογραφικό του και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα” και καταλήγει: “Το πρόβλημα δεν είναι αν ο κ. Διαματάρης ή ο κ. Στεφανής έχουν πτυχία. Το πρόβλημα είναι το ψέμα και η εξαπάτηση που έχει γίνει η δεύτερη φύση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Και εν τέλει, το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που επιβραβεύει την απάτη και τα πλαστά βιογραφικά”.

Πόση fake αριστεία

Νωρίτερα, έθετε το ερώτημα “πόση fake αριστεία θα αντέξει ο κ. Μητσοτάκης” προσθέτοντας πως: “Η κυβέρνηση της fake αριστείας ξαναχτύπησε. Ο κ. Διαματάρης φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή στα πλαστά βιογραφικά. Ο υφυπουργός κ. Στεφανής επιμένει να ισχυρίζεται ψευδώς πως έχει δύο MBA, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ωστόσο, από τα έγγραφα που έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα σήμερα, προκύπτει τελικά πως «βάφτισε» MBA ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός σεμιναρίου και ένα Master of Science.

Μιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε πλήρως τον κ. Στεφανή, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τον κ. Διαματάρη για να αποπεμφθεί τελικά μετά από δύο μέρες, ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα: Πόση fake αριστεία θα αντέξει στην κυβέρνησή του;”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα