ΣΥΡΙΖΑ: “Σαν να μην έφθανε η συγκάλυψη, έχουμε και την αισχρή επίθεση στην Κέρκυρα σε συγγενή”

Διαβάζεται σε 2'
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Κέρκυρα τη Δευτέρα με τον Πρωθυπουργό να ανοίγει έντονο διάλογο με συγγενή θύματος της τραγωδίας των Τεμπών.

«Η τραγωδία των Τεμπών συνεχίζει να πονάει τους πολίτες και η συγκάλυψη σε αυτό το αδιανόητο έγκλημα έχει αφήσει ανοιχτές πληγές στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους τραγικούς συγγενείς των θυμάτων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του με αφορμή χθεσινό περιστατικό κατά την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σαν να μην έφθανε η συγκάλυψη, πλέον έχουμε και τη χθεσινή αισχρή επίθεση στην Κέρκυρα μίας εκ των συγγενών που ήθελε να εκφράσει τη διαμαρτυρία της την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί να σιωπήσει ή να ζητήσει συγγνώμη, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας για μία ακόμη φορά ψέματα».

Προσθέτει ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «αρχικά είπε πως δεν γνώριζε ο κ. Μητσοτάκης πως ανάμεσα σε εκείνους που διαμαρτύρονταν ήταν συγγενείς θυμάτων, λες κι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη στάση του ίδιου και της ασφάλειας του» και πως «έφτασε μάλιστα να πει ψέματα πως δήθεν ο Κυρ. Μητσοτάκης ζήτησε να τους αφήσουν να μιλήσουν, ενώ ακούγεται καθαρά στο βίντεο να απευθύνεται στην συγγενή των θυμάτων με απαξιωτικό και αλαζονικό ύφος». «Η λέξη ντροπή είναι ίσως μικρή για να τους χαρακτηρίσει», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα