ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Κασσελάκη – Φίλη το μεσημέρι της Τρίτης

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Φίλης
Νίκος Φίλης EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με αρκετά θέματα να είναι ανοιχτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πρωτοβουλία να συζητήσει με ένα από τα κορυφαία στελέχη της Ομπρέλας.

Εν μέσω πολλών ανοιχτών ζητημάτων για τον ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συναντηθούν αύριο, Τρίτη (3/10), στις 12 ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Νίκο Φίλη, στη Βουλή.

Η συνάντηση ανάμεσα στον νεοεκλεγέντα προέδρο του κόμματος και στο ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ασκήσει έντονη κριτική, αναμένεται αντικειμενικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η συνάντηση είχε προαναγγελθεί δημόσια από τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και έτσι ανέλαβε στη συνέχεια τη σχετική πρωτοβουλία για την συνάντηση που, την οποία και αποδέχθηκε ο Νίκος Φίλης.

Από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη, η πρωτοβουλία φαίνεται να εντάσσεται σε ένα αφήγημα περί αναζήτησης εκτόνωσης της έντασης που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα από την ηγετική ομάδα του κόμματος.

Όσον αφορά τον Νίκο Φίλη – με βάση τις δημόσιες τοποθετήσεις του- πιθανότατα θα έχει διερευνητικό χαρακτήρα ιδίως σχετικά με τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Όπως για παράδειγμα το αν και πότε θα συνεδριάσουν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ (π.χ. Πολιτική Γραμματεία) όπως επίσης και το αν η ηγεσία του κόμματος προτίθεται να υλοποιήσει την απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης της Κ.Ε του κόμματος για διενέργεια του Έκτακτου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο.

Όλα αυτά ενταγμένα στο κλίμα έντονης πόλωσης που καταγράφεται στην αξιωματική αντιπολίτευση και στην έντονη αγωνία που καταγράφεται σε στελεχιακό δυναμικό και βάση για την πορεία και κυρίως την φυσιογνωμία του κόμματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα