Σκανδαλίδης κατά Μητσοτάκη: Γίνεται από Πρωθυπουργός, κομματάρχης

Σκανδαλίδης κατά Μητσοτάκη: Γίνεται από Πρωθυπουργός, κομματάρχης
Ο Κώστας Σκανδαλίδης Eurokinissi

Ο Κώστας Σκανδαλίδης "στόχευσε" κατά του Πρωθυπουργού για την ενέργειά του να μην αναφερθεί καθόλου στα πρόσωπα του ΚΙΝΑΛ που μπήκαν στο κάδρο των ευθυνών για το σκάνδαλο Novartis.

Για απρέπεια και συμπεριφορά κομματάρχη κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης με αφορμή την ενέργεια του Πρωθυπουργού να μην αναφερθεί καθόλου στα πρόσωπα του ΚΙΝΑΛ που μπήκαν στο κάδρο των ευθυνών για το σκάνδαλο Novartis.

Η σχετική δήλωσή του:

“Σε μια πρωτοφανή επίδειξη αντιθεσμικής λειτουργίας και κομματικού πατριωτισμού ο κ. Πρωθυπουργός επέλεξε να ζητήσει συγνώμη και να αναφωνήσει ντροπή, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα για τα δέκα συνολικά πολιτικά πρόσωπα που στοχοποιήθηκαν στην υπόθεση Novartis και ουσιαστικά αθωώθηκαν πανηγυρικά. Και αναφέρθηκε ονομαστικά μόνο στα στελέχη της Ν.Δ.

Αντιπαρέρχομαι την πολιτική απρέπεια που υποδηλώνει την κομματική αντίληψη του κ. Μητσοτάκη για την λειτουργία των θεσμών. Δεν είχαμε σκοπό να δώσουμε συνέχεια αν σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν προέβαινε, μετά την αυτονόητη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, στην απίστευτη δήλωση ότι είναι δουλειά του κ. Ανδρουλάκη να υποστηρίξει τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Αλήθεια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Στουρνάρας Κεντρικός Τραπεζίτης της Χώρας, ο Ανδρέας Λοβέρδος για πολλά χρόνια Υπουργός σε διαφορετικές Κυβερνήσεις και ο Γιώργος Κουτρουμάνης επίσης Υπουργός δεν άξιζαν της Πρωθυπουργικής προσοχής;

Δυστυχώς, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος πιστοποίησε μια ακόμη θλιβερή πραγματικότητα. Ότι ο κ. Μητσοτάκης από το βάθρο του δήθεν σύγχρονου Πρωθυπουργού μεταπίπτει εν όψη των δυσκολιών της διακυβέρνησής του σε κομματάρχη που ασεβεί απέναντι στους θεσμούς και ιδιαίτερα αυτόν της Δικαιοσύνης.

Κρίμα!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα