Σκανδαλίδης: Προσβολή της Δημοκρατίας η αλλαγή στον κανονισμό της Βουλής

Σκανδαλίδης: Προσβολή της Δημοκρατίας η αλλαγή στον κανονισμό της Βουλής
Ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Φώφη Γεννηματά Nick Paleologos / SOOC

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για σχέδιο λεηλασίας του κεντροαριστερού χώρου από την κυβέρνηση "για να αποδείξει ο Τσίπρας ότι το κόμμα του γίνεται κυρίαρχο στην κεντροαριστερά".

“Δεν μπορεί να αλλάζει συγκυριακά ο κανονισμός της Βουλής” δήλωσε στο News 24/7 στους 88,6 ο Κώστας Σκανδαλίδης, πρώην υπουργός, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής.

Μίλησε για προσβολή της Δημοκρατίας και του κοινοβουλίου, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για συναλλαγή. “Ελπίζω ότι ο Βούτσης δεν θα υποκύψει σε αυτή την πίεση που θα τον σημαδεύει σε όλη του τη ζωή” συμπλήρωσε για τον Πρόεδρο της Βουλής.

“Κάποια από τα κόμματα είναι γεννήματα της κρίσης που δημιουργήθηκαν εφήμερα και συγκυριακά” πρόσθεσε, σχολιάζοντας τις ανεξαρτητοποιήσεις και μετακινήσεις βουλευτών.”Ο καθένας κοιτάει την πολιτική του επιβίωση” συνέχισε, επαναλαμβάνοντας τα της συναλλαγής, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν αναφέρεται σε χρηματισμούς.”Σαφής προστασία του κανονισμού και του πνεύματος του Συντάγματος και του Κανονισμού, θα είναι η γραμμή του κόμματος” είπε για τη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ στην επιτροπή.

Έκανε λόγο για σχέδιο λεηλασίας του χώρου από την κυβέρνηση “για να αποδείξει ο Τσίπρας ότι το κόμμα του γίνεται κυρίαρχο στην κεντροαριστερά”. Μίλησε για παλαιοκομμουνιστική μέθοδο που χρησιμοποιούσαν οι τροτσκιστές για άλωση του κόμματος από τα μέσα και ανέφερε ότι το ίδιο επιχειρείται να γίνει και με το κόμμα του Θεοδωράκη. Εκανε λόγο για τεχνικές ξεπερασμένες που δημιουργούν το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή τη συσπείρωση της βάσης.”Έχουμε άλλες ρίζες και παράδοση” είπε και εκτίμησε ότι οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα