Σκουρλέτης για τη διαγραφή: “Ο κ. Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Πάνος Σκουρλέτης
Ο Πάνος Σκουρλέτης SOOC

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον παραπέμψει προς διαγραφή.

Την έντονη αντίδραση του Πάνου Σκουρλέτη προκάλεσε η μεταμεσονύκτια απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να τού δείξει την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, όπως και στον Νίκο Φίλη και τον Δημήτρη Βίτσα.

Μιλώντας στο Kontra, το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε την παραπομπή του στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «οι διαδικασίες είναι προβλεπόμενες στο Καταστατικό» και εξέφρασε τη λύπη του για την «απαξίωση και γελοιοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Φαντάζομαι ότι αυτή είναι μία πρόταση προς την επιτροπή δεοντολογίας, που έχει δικαίωμα ο πρόεδρος να κάνει. Αλλά, να σας πω την αλήθεια, παρακολουθώντας τη σημερινή αντίδραση, αλλά και την τοποθέτηση το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά λυπάμαι. Λυπάμαι, γιατί αυτός ο χώρος απαξιώνεται και φοβάμαι ότι τελικά κινδυνεύει από την απαξίωση και τη γελοιοποίηση».

«Απορώ τι άποψη έχει ο κ. Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί» πρόσθεσε, διαμηνύοντας πως «απέναντι σε αυτή τη βίαιη μετάλλαξη του κόμματος θα αντισταθούμε όσοι επιμένουμε αριστερά».

Η αντίδραση Βίτσα

“Θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην Αριστερά” ήταν το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος τόνισε: “Ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε πρόεδρος. Αυτό είναι σεβαστό. Το γεγονός ότι εκλέχθηκε δεν δημιουργεί περισσότερη αξία από όλα τα άλλα όργανα του κόμματος”.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, η «Ομπρέλα» είχε δώσει στη δημοσιότητα κείμενο με το οποίο ασκούσε έντονη κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα