Σκουρλέτης σε Χρυσαυγίτες: 'Πουλάτε προστασία σε νυχτομάγαζα'

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών "Κύρωση της Συμφωνίας για το RACVIAC - Κέντρο Συνεργασίας για την Ασφάλεια", την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εξωτερικών "Κύρωση της Συμφωνίας για το RACVIAC - Κέντρο Συνεργασίας για την Ασφάλεια", την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Σκληρή επίθεση του υπουργού Περιβάλλοντος στον προκλητικό Χρήστο Παππά που δήλωσε "κατά της βίας". Κατήγγειλε τους νοσταλγούς της δικτατορίας ότι «πουλάνε ευαισθησία» (vid)

Τις νέες προκλήσεις των χρυσαυγιτών στη Βουλή κατήγγειλε σε υψηλούς τόνους ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου καλώντας τον υπόδικο Χρήστο Παππά να πάει να πουλήσει προστασία σε κανένα νυχτερινό μαγαζί.

Ο κ. Σκουρλέτης αντέδρασε στον ισχυρισμό του Χρ. Παππά ότι μόνον η Χρυσή Αυγή έχει «γνήσιους Έλληνες» αλλά και στον προκλητική αναφορά του ότι το κόμμα του είναι κατά της βίας.

"Δεν μπορούν οι υμνητές της δικτατορίας να εμφανίζονται με τον μανδύα της κοινωνικής ευαισθησίας» είπε ο κ. Σκουρλέτης με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού ο Χρήστος Παππάς και να αρχίζει να φωνασκεί από τα έδρανα. «Υποστηρίζετε τα κρεματόρια ! ενέχεστε σε δολοφονίες !» είπε στον κραυγάζοντα βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Περιβάλλοντος και ξεκαθάρισε ότι «οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της Δημοκρατίας».

Τελικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αίθουσα ύστερα από σχετική προτροπή και του προεδρεύοντα της Βουλής, Γιώργου Βαρεμένου. 

SHARE: