Σοφιανός για δήμο Αθηναίων: Η σημερινή διοίκηση έχει παραιτηθεί από τη μάχη της καθημερινότητας

Ο Νίκος Σοφιανός
Ο Νίκος Σοφιανός EUROKINISSI

"Η σημερινή διοίκηση έχει παραιτηθεί από τη μάχη της καθημερινότητας" τόνισε ενώ σημείωσε ότι στην Αθήνα σκορπίστηκαν εκατομμύρια σε προγράμματα χωρίς να αφήσουν υποδομές στην πόλη.

"Έχουμε κομματικούς υποψηφίους στο Δήμο της Αθήνας" δήλωσε στο News 24/7 στους 88,6 ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το ΚΚΕ και έκανε λόγο για προσπάθεια αποκομματικοποίησης.

“Συνηθίζεται προεκλογικά να ακούμε εκθέσεις ιδεών και οράματα που δεν έχουν καμία σχέση με τη δύσκολη κατάσταση στην οποια βρίσκεται ο Δήμος και ο οργανισμός με τις ελλείψεις του” συνέχισε. Αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση των πολιτών που επιβαρύνεται και από την πολιτική του Δήμου, τα προβλήματα της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού και των σχολικών κτιρίων.

ADVERTISING

“Η σημερινή διοίκηση έχει παραιτηθεί από τη μάχη της καθημερινότητας” τόνισε ενώ σημείωσε ότι στην Αθήνα σκορπίστηκαν εκατομμύρια σε προγράμματα χωρίς να αφήσουν υποδομές στην πόλη.

Ο κ. Σοφιανός είπε ότι η τουριστική κίνηση δεν φέρνει λεφτά στον Δήμο και στον μικρομεσαίο αλλά κέρδη στους λίγους. “Το τέλος παρεπιδημούντων δεν εισπράττεται από το Δήμο” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με τους χώρους εποπτευόμενους χρήσης ναρκωτικών, δήλωσε αντίθετος και έκανε λόγο για νομιμοποίηση της πιάτσας ουσιών.

“Η διακίνηση δεν αντιμετωπίζεται με νομιμοποίηση της χρήσης” είπε και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα “Οδυσσέας” που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ενώ τόνισε ότι πρέπει να στηριχτεί η ενημέρωση, η απεξάρτηση και η καταστολή των κυκλωμάτων.

Τάχθηκε κατά των αλλαγών στον ποινικό κώδικα, ειδικά σε ότι αφορά τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ενώ καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής.

SHARE:

24Media Network