Σούρλας: Δεν έχουν παραγραφεί κακουργηματικές πράξεις για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του δημοσίου

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ"
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ" (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) MOTIONTEAM

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Σούρλας επειδή δεν έχουν παραγραφεί κακουργηματικές πράξεις για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου την τελευταία πενταετία

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του επειδή δεν έχουν παραγραφεί κακουργηματικές πράξεις για οικονομικά εγκλήματα σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου κατά την τελευταία πενταετία, εξέφρασε ο γγ Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γ. Σούρλας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Σούρλας ζήτησε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νικ. Παντελή, που εποπτεύει το οικονομικό έγκλημα, να τον πληροφορήσει εάν υπήρξαν περιπτώσεις παραγραφών για κακουργηματικής φύσεως φοροδιαφυγή, λαθρεμπορία και εγκλήματα καταχραστών του Δημοσίου, κ.λπ., κατά την τελευταία πενταετία. Ο κ. Παντελής, με έγγραφη παραγγελία του προς τις εισαγγελίες Εφετών και Πρωτοδικών της χώρας ζήτησε να τον ενημερώσουν για το επίμαχο θέμα. Από τις σχετικές απαντήσεις προέκυψε ότι κατά την τελευταία πενταετία δεν υπήρξαν περιπτώσεις παραγραφής, συνεπεία αλλεπάλληλων αναβολών που χορηγήθηκαν από τα δικαστήρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network