Σπ. Δανέλλης: Να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αν συνδεθεί με το μακεδονικό

Σπ. Δανέλλης: Να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αν συνδεθεί με το μακεδονικό
Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης Eurokinissi

Στον News 24/7 στους 88,6 μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης ξεκαθαρίζοντας ότι το Ποτάμι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα συμβάλει στην προώθηση και την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών.

“Η εθνική συνείδησή μας επιβάλλει να κυρώσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών αν ολοκληρωθεί θετικά ο περιπετειώδης κύκλος στα Σκόπια. Αν η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης συνδεθεί με το μακεδονικό πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”. Αυτά τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού και με αφορμή το δημοψήφισμα στα Σκόπια.

“Πιστεύω -συνέχισε- ότι το Ποτάμι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα συμβάλει στην προώθηση και την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών”. Ο βουλευτής Ηρακλείου του Ποταμιού σημείωσε επίσης τα εξής: “Πώς γίνεται να θεωρούν εδώ ενδοτική τη συμφωνία των Πρεσπών και το ίδιο να συμβαίνει στα Σκόπια; Αν τα είχαμε δώσει όλα οι άλλοι θα τα έπαιρναν, αυτό όμως δεν συνέβη. Η στάση μας στο μακεδονικό έχει να κάνει με τη σοβαρότητά μας ως ισότιμου εταίρου στη δυτική οικογένεια. Η πλειοψηφία των πολιτών της ΠΓΔΜ δείχνει ότι υπάρχει θέμα εθνικού φιλότιμου. Σκεφτείτε να απαιτούταν από εμάς να αλλάξουμε όνομα και ταυτότητα”. Σε σχέση με όσα είπε ο βουλευτές της ΔΗΣΥ Οδ. Κωνσταντινόπουλος για αργυρώνητους βουλευτές ανάφερε: “Δεν αξίζει τον κόπο να σχολιάσεις τις δημόσιες τοποθετήσεις του. Βουλευτές προοδευτικών κομμάτων δεν είναι δυνατόν να κάνουν τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις και γι αυτό ο κ. Κωνσταντινόπουλος πρέπει να μαζευτεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα