Σπ. Λυκούδης: Η ψήφος μου στο Σκοπιανό δεν συναρτάται με τη στάση των ΑΝΕΛ

Σπ. Λυκούδης: Η ψήφος μου στο Σκοπιανό δεν συναρτάται με τη στάση των ΑΝΕΛ
Φωτογραφία από παλαιότερη ομιλία για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Eurokinissi

Στη σωστή κατεύθυνση η συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του Ποταμιού.

“Η βασική κατεύθυνση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι σωστή” δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Θέλω το χρόνο μου και θέλω να δω τη διαχείριση της συμφωνίας από τη γειτονική χώρα. Αν συνεχίσουν να μιλούν για “Μακεδόνες” αυτό θα είναι πρόβλημα. Στη Βουλή υπάρχει ευθύνη των κομμάτων και ευθύνη των βουλευτών. Προσωπικά δεν θα συναρτούσα τη στάση μου με το τι θα κάνει κάποιος άλλος, δηλαδή οι ΑΝΕΛ”, εηήγησε ο κ. Λυκούδης και συνέχισε:

“Θα πάω στο συνέδριο του Ποταμιού γιατί είμαι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας, δεν έχω οργανική σχέση ως επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών.  Νομίζω ότι το Ποτάμι πρέπει με τόλμη να δει ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Με το ΚΙΝΑΛ έκανα τεράστια προσπάθεια για να ανοίξει τα φτερά του ο μεταρρυθμιστικός χώρος και δεν πέτυχε, με τον ΣΥΡΙΖΑ έχω ιστορικές διαφορές, η ΝΔ είναι έξω από τη δική μου διαδρομή. Δεν έχω αναχωρήσει από την πολιτική ποτέ, θα αναχωρήσω όταν κουραστώ απόλυτα. Αλλά αν αυτά που συμβαίνουν γύρω δεν με εμπνέουν δεν μπορώ να κάνω ότι δεν το βλέπω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα