Σπάσιμο Β’Αθηνών: Στον Δυτικό Τομέα εξετάζει να πολιτευτεί ο Μητσοτάκης

Σπάσιμο Β’Αθηνών: Στον Δυτικό Τομέα εξετάζει να πολιτευτεί ο Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Εξέφρασε την επιθυμία του να "μετρηθεί" εκλογικά στις δυτικές περιοχές της πρωτεύουσας - Τι απάντησε στους γαλάζιους βουλευτές για την κατάτμηση της Β' Αθηνών.

Το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή στον απόηχο του «ναι» που είπε για την κατάτμηση των μεγάλων εκλογικών περιφερειών.

Μιλώντας σε πηγαδάκι με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε προς την κατεύθυνση μιας υποψηφιότητάς του στον δυτικό τομέα της Β’ Αθήνας. «Θέλω να μετρηθώ στην Δυτική Αττική» είπε χαρακτηριστικά. Ερωτηθείς δε αν αυτό σημαίνει ότι έχει επιλέξει να πολιτευτεί στη συγκεκριμένη περιφέρεια ο κ. Μητσοτάκης χαμογέλασε με νόημα και απομακρύνθηκε αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν είναι ώρα ακόμη για ανακοινώσεις.

Ερωτηθείς δε για τις ενστάσεις που εκφράζει μερίδα γαλάζιων βουλευτών στην κατάτμηση της Β’ Αθηνών ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι δεν έγινε δέκτης δυσαρέσκειας. Εξήγησε, δηλαδή, ότι οι βουλευτές κατανόησαν ότι ακόμη και εάν δεν ψήφιζε η ΝΔ τώρα η διάταξη θα εφαρμοζόταν από τις μεθεπόμενες εκλογές. «Ακόμη και αν δεν ίσχυε από αυτές τις εκλογές θα ίσχυσε στις επόμενες. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να ανασυγκολλήσω την Β’ Αθηνών σημείωσε» και υπογράμμισε ότι η κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών συμφέρει τη ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα