Σπυρόπουλος: Ενίσχυση των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ ενόψει ευρωεκλογών

Διαβάζεται σε 2'
Ανδρέας Σπυρόπουλος
Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Τη δημιουργία επιτροπών εκλογικού αγώνα στην πορεία προς τις ευρωεκλογές πρότεινε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

O γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Π.Ε, προχώρησε σε θετικό απολογισμό των δράσεων του κόμματος στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές κι ανέφερε ότι θα συνεχίσει στη στρατηγική συγκρότησης ενός ευρύτερου μετώπου κοινωνικής συναίνεσης και συσπείρωσης της παράταξης.

Στη κατεύθυνση αυτή πρότεινε την ενίσχυση των δημοτικών και νομαρχιακών οργανώσεων με δημιουργία επιτροπών εκλογικού αγώνα στην πορεία προς τις ευρωεκλογές και σε ενίσχυση και στελέχωση των τομέων πολιτικής του κόμματος.

Επισήμανε το θετικό μήνυμα που εξέπεμψε η νέα γενιά της παράταξης, αλλά και τις οργανώσεις της ΠΑΣΠ, με την ηχηρή παρουσία μετά από πολλά χρόνια εντός του χώρου του Πολυτεχνείου κατά τον τριήμερο εορτασμό, αλλά και στην πορεία με το μπλοκ του ΠΑΣΟΚ και της νεολαίας.

Ο κ. Σπυρόπουλος ανακοίνωσε τις πολιτικές πρωτοβουλίες εκδηλώσεις και δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα το επόμενο διάστημα που περιλαμβάνουν:

  • Εκδήλωση για το Περιβάλλον στον Έβρο, μετά από την καταστροφή του δάσους της Δαδιάς.
  • Μια ακόμη εκδήλωση για την Υγεία στο Ηράκλειο της Κρήτης.
  • Διήμερο δράσεων και επαφών στη Θεσσαλία, στο πλαίσιο του σχεδίου για την ανασυγκρότησή της.
  • Εκδήλωση για το Ιδιωτικό Χρέος
  • Μεγάλη εκδήλωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επίσης επέκρινε τη ΝΔ για «το αφήγημα της υπεύθυνης διακυβέρνησης που προσπαθούν να χτίσουν απέναντι στη δική μας πατριωτική υπεύθυνη στάση το 2009, για να σταθεί όρθια η χώρα από την χρεοκοπία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα