Σπυράκη: Η εκλογή 7 και πλέον ευρωβουλευτών στόχος της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη
Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη EUROKINISSI

Η Μαρία Σπυράκη, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 εξηγώντας την απόφασή της, να είναι ξανά υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

"Η εκλογή επτά και πλέον ευρωβουλευτών είναι ο στόχος της ΝΔ στις ευρωεκλογές", σύμφωνα με όσα είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ και Μαρία Σπυράκη μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. "Είναι απαραίτητο η αβεβαιότητα να τερματιστεί άμεσα" απάντησε στην ερώτηση αν η ΝΔ θα ζητήσει εκλογές τον Ιούνιο εφόσον η ΝΔ πετύχει το στόχο της στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Εξηγώντας γιατί είναι ξανά υποψήφια ευρωβουλευτής σημείωσε:

"Αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου της ΝΔ να συνεχίσω μια δουλειά που την έκανα καλά. Βγήκα ευρωβουλευτής της χρονιάς. Η πολιτική είναι μια διαδικασία δυναμική, η έδρα μου είναι στη Θεσσαλονίκη". Και συνέχισε: "Η κυβέρνηση αγοράζοντας πολιτικό χρόνο διαιωνίζει την αβεβαιότητα και εμποδίζει την ανάκαμψη της χώρας. Στόχος μας στις ευρωεκλογές είναι η ευρεία νίκη. Ευρεία είναι μια νίκη που θα αυκήσει σοβαρά των αριθμό των ευρωβουλευτώ, είμαστε 5, από 7 και πάνω θα είναι επιτυχία".

Κατά την κα Σπυράκη, "η Novartis χρησιμοποιήθηκε για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων. Κλόνισε την πίστη των πολιτών προς τη Δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση πλήγωσε βαριά την δημοκρατία σε βαθμό που η βλάβη μπορεί να είναι ανήκεστη. Μετά τις εκλογές πρέπει να επουλώσουμε αυτές τις πληγές".

Η κα Σπυράκη πήρε αποστάσεις από την τοποθέτηση Μεϊμαράκη για την υποψηφιότητα Τσίπρα-Ζάεφ για το Νόμπελ Ειρήνης: "Για εμάς η συμφωνία των Πρεσπών είναι βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα και αυτό άρχισε ήδη να φαίνεται. Η υποψηφιότητα Τσίπρα-Ζάεφ για το Νόμπελ Ειρήνης αφορά αυτή τη συμφωνία".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωεκλογές, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network