Σπυράκη: Οι ακροδεξιοί βρήκαν ακροατήριο στην Ανατολική Γερμανία

ΑΘΗΝΑ-Ημερίδα - εκδήλωση με θέμα την παιδική βία.Στη φωτογραφία ο υπουργός Υγείας  Ανδρέας Λοβέρδος και η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά.(EUROKINISSI)
ΑΘΗΝΑ-Ημερίδα - εκδήλωση με θέμα την παιδική βία.Στη φωτογραφία ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και η πρώην υπουργός Φάνη Πετραλιά.(EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι για την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς, πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή, η μεταναστευτική πολιτική και οι βιώσιμες θέσεις εργασίας

Το ακροδεξιό κόμμα βρήκε ακροατές στις φτωχές περιοχές και κυρίως στην Ανατολική Γερμανία είπε στο ραδιόφωνο 24/7 η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Σημείωσε ότι για την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς, πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή, η μεταναστευτική πολιτική και οι βιώσιμες θέσεις εργασίας.

Σε σχέση με την Ελλάδα, είπε να προχωρήσει γρήγορα η τρίτη αξιολόγηση ώστε να μην δοθούν δικαιώματα για καθυστερήσεις από τους δανειστές, με αφορμή το σχηματισμό γερμανικής κυβέρνησης. «Πρέπει να ζητήσουμε εμείς της τήρηση των συμφωνηθέντων, να βάλουμε τους πιστωτές μπροστά στις υποχρεώσεις τους» τόνισε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να βρεθεί ξανά στον διεθνή Τύπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γερμανικές εκλογές
SHARE:

24Media Network