Στη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ επιμένουν Μητσοτάκης, Γεωργιάδης

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ// ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .(Phasma-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ// ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .(Phasma-ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) PHASMA

Με επιστολές προς Μεϊμαράκη και Παπαμιμίκο επαναφέρουν το θέμα της τηλεμαχίας. Γιατί διαφωνεί ο Μεϊμαράκης, ποια η στάση Τζιτζικώστα

Το θέμα ενός debate μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας επαναφέρουν Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώτος έστειλε ήδη επιστολή προς το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που παραμένει πρόεδρος του κόμματος, καθώς και το γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο και θα ακολουθήσει αντίστοιχη κίνηση του κ.Γεωργιάδη.

Ο κ.Μεϊμαράκης όμως διαφωνεί με τη διεξαγωγή μίας τηλεμαχίας μεταξύ των ανθυποψηφίων για την προεδρία της κεντροδεξιάς, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο θα είχε αρνητικές επιπτώσεις στην ενότητα της παράταξης. “Δεν είμαστε αντίπαλοι”, λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του,

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας από την πλευρά του έχει διαμηνύσει ότι θα συμμετάσχει σε debate εφόσον λάβουν μέρος σε αυτό και οι τέσσερις υποψήφιοι.

Εν τω μεταξύ η προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται με τους τρεις εκ των υποψηφίων να κάνουν περιοδείες και να δίνουν συνεντεύξεις, ενώ ο κ.Μεϊμαράκης αξιοποιεί την παρουσία του στη Βουλή και σε εκδηλώσεις με την ιδιότητα του υπηρεσιακού προέδρου του κόμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network