Στη δικαιοσύνη στέλνει ο Βούτσης τους Χρυσαυγίτες για τα έκτροπα στη Βουλή

Στη δικαιοσύνη στέλνει ο Βούτσης τους Χρυσαυγίτες για τα έκτροπα στη Βουλή

Κατέθεσε ερώτημα στο επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής για την παράνομη μαγνητοσκόπηση απόρρητης συνεδρίασης όπου οι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν κατά των ενόπλων δυνάμεων της χώρας

Το δρόμο για την παραπομπή των χρυσαυγιτών στη Δικαιοσύνη για όσα προκάλεσαν στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας του κοινοβουλίου άνοιξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Με πρωτοβουλία του ο κ. Βούτσης απεύθυνε ερώτημα στο Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής σχετικά με το πως μπορούν να αντιμετωπιστούν οι έκνομες ενέργειες της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα η ενέργεια της παράνομης μαγνητοσκόπησης συνεδρίασης στην οποία υπέπεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μάλιστα ο κ. Βούτσης πέρα από τις νομικές διαδικασίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου ζήτησε από το επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής να διερευνήσει και τη δυνατότητα προσφυγής στη Δικαιοσύνη, δείχνοντας ουσιαστικά την πρόθεσή του να βάλει τέλος στις αθλιότητες των χρυσαυγιτών.

Την παράνομη μαγνητοσκόπηση της συνεδρίασης επιβεβαίωσε με τις ενέργειές της η ίδια η Χρυσή Αυγή η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μονταρισμένο βίντεο της απόρρητης συνεδρίασης. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι χρυσαυγίτες εξαπέλυσαν προκλητική επίθεση κατά του αρχηγού των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, του πολιτικού κόσμου και των προσφύγων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θέλει ο χρυσαυγίτης να κρυφτεί και ο ναζί δεν τον αφήνει

SHARE:

24Media Network