Στη Μητρόπολη Αθηνών η Δοξολογία για το 2021 υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ((EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ((EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Ως είθισται, στη Μητρόπολη Αθηνών έλαβε χώρα η δοξολογία για το νέο έτος παρουσία της πολιτειακής και της πολιτικής ηγεσίας.

Παρουσία της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος τέλεσε σήμερα την καθιερωμένη δοξολογία με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς. «Το 2021 να είναι ένας χρόνος που θα μας δώσει πολλά, όχι επειδή μας τα χρωστάει, αλλά επειδή τα χρειαζόμαστε», ευχήθηκε ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Το "παρών" έδωσαν, επιπλέον, ο μητροπολίτης Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου στην Ελλάδα, ο αρχιμανδρίτης Ραφαήλ Γρίβας, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, εκπρόσωποι ξένων Εκκλησιών, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Τελετάρχης στη Δοξολογία ήταν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.

Με την τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μετά τη Δοξολογία ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα σε όλους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πρωτοχρονιά, Μητσοτάκης, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου
SHARE:

24Media Network