Στη Βουλή η υπόθεση Μητρόπουλου

Στη Βουλή η υπόθεση Μητρόπουλου
Panhellenic Convention of SYRIZA Party, in Athinais Hall, Athens, on August 29, 2015 / , , 29 , 2015 Sooc

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που αφορά στον Αλέξη Μητρόπουλο μετά από αίτημα της Δικαιοσύνης να αρθεί η ασυλία του για το αδίκημα της φοροδιαφυγής

Στη Βουλή βρίσκεται πλέον η δικογραφία που έχει σχηματιστεί κατά του πρώην αντιπρόεδρου του Κοινοβουλίου, Αλέξη Μητρόπουλου, μετά τη σχετική διαβίβασή της από τον Άρειο Πάγο. Συγκεκριμένα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης διαβίβασε στη Βουλή, δια του υπουργείου Δικαιοσύνης, τη δικογραφία Μητρόπουλου ζητώντας την άρση της βουλευτικής ασυλίας του για το αδίκημα μόνο της φοροδιαφυγής, σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Το λόγο πλέον έχει το ελληνικό Κοινοβούλιο για το μέλλον που θα έχει η επίμαχη δικογραφία. Υπενθυμίζεται πως ο επίκουρος Οικονομικός Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ζήτησε προ ημερών την απρση της ασυλίας προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη στον βουλευτή και αντιπρόεδρο του κοινοβουλίου Αλέξη Μητρόπουλο για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Για την υπόθεση που φέρεται να αφορά σε μη δηλωθέν ποσό το οποίο αγγίζει περίπου τις 700.000 ευρώ, ο ίδιος ο Αλ. Μητρόπουλος αρνείται κάθε σχέση. Μάλιστα, έχει στραφεί κατά του Mega Channel για σχετικό ρεπορτάζ, λέγοντας οργισμένος ότι θα αυτοκτονήσει.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα