Παπαχριστόπουλος: Έρευνα από τη Βουλή για τον Μητσοτάκη των Paradise Papers

Παπαχριστόπουλος: Έρευνα από τη Βουλή για τον Μητσοτάκη των Paradise Papers
Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Έρευνα για τον Γιώργο Μητσοτάκη ζήτησε ο Θ. Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. «Να μην κουνούν το δάχτυλο αυτοί που πήγαν σε φορολογικούς παραδείσους» τόνισε στη ΝΔ η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Έντονες αντιδράσεις και στην Βουλή προκαλούν οι αποκαλύψεις για την εμπλοκή ενός ακόμη μέλους της οικογένειας Μητσοτάκη στα Paradise Papers.

Την αποκάλυψη της εμπλοκής του εξαδέλφου του Κυριάκου Μητσοτάκη σε offshore στην Αρούμπα σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. “Εδώ μιλάμε για 180 εκατομμύρια, δεν είναι κάτι μικρό. Δεν μπορούμε να τα αφήσουμε έτσι αυτά τα πράγματα. Έχουμε φτάσει να τα θεωρούμε μικροποσά αυτά. Κάποιοι δεν μπήκαν ξέρετε στη Βουλή για να πλουτίσουν. Είναι χρέος μας απέναντι στους έλληνες πολίτες να διερευνηθούν τέτοια πράγματα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε το τί βρίσκω στο ΚΕΕΛΠΝΟ, απίστευτα πράγματα που “δένουν” με όλα τα άλλα. Σου δίνουν την εντύπωση πως αυτοί οι άνθρωποι δεν έκαναν άλλα πράγματα”.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε, όμως, και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία ζήτησε από την ΝΔ να εγκαταλείψει τον καταγγελτικό λόγο περί «ύποπτων» ρυθμίσεων τη στιγμή που αποκαλύπτεται νέα εμπλοκή της σε offshore. «Η αντιπολίτευση δημιουργεί κλίμα και στηρίζει φοροδιαφυγή, δεν θα μας κουνούν, όμως, το δάχτυλο αυτοί που πήγαν τα χρήματα τους σε φορολογικούς παραδείσους» τόνισε η υφυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα