Στην Αθήνα για τις εκλογές της ΝΔ ο Δ. Αβραμόπουλος

Κοινή Συνέντευξη Τύπου για το Μεταναστευτικό-προσφυγικό και τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης, από τον Επίτροπο  Δημήτρη Αβραμόπουλος αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας και τον Υπ. Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Λουξεμβούργου, Προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ, Jean Asselborn και τον Αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής: Γιάννη Μουζάλα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Κοινή Συνέντευξη Τύπου για το Μεταναστευτικό-προσφυγικό και τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης, από τον Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλος αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας και τον Υπ. Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Λουξεμβούργου, Προεδρεύων του Συμβουλίου Υπουργών της ΕΕ, Jean Asselborn και τον Αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής: Γιάννη Μουζάλα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Έλληνας Επίτροπος, για να ψηφίσει στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος βρίσκεται στην Αθήνα όπου αύριο το πρωί στις 10.00 πρόκειται να ψηφίσει για την εκλογή νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Κηφισιάς. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network