Στην Κοζάνη για τη ΔΕΗ ο Σταθάκης

Στην Κοζάνη για τη ΔΕΗ ο Σταθάκης
Εκδήλωση για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με σκοπό την προώθησή τους ως εργαλεία ανάπτυξης αποτελεσματικών διαδικασιών σχεδιασμού στον τομέα των μεταφορών. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Διαβάστε στο ρεπορτάζ του NEWS 247 τι συζητήθηκε στις διαδοχικές συναντήσεις που είχε ο Γιώργος Σταθάκης με βουλευτές της συγκυβέρνησης

Σε ξεχωριστά “γκρουπ” βουλευτών, πρώτα με τον Γιώργο Λαζαρίδη και τον Παναγιώτη Σγουρίδη από τους ΑΝΕΛ και μετά με τους επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, συναντήθηκε σήμερα ο Γιώργος Σταθάκης στο γραφείο του σχετικά με το ζήτημα της ΔΕΗ, που τις τελευταίες ημέρες αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της Βουλής.

Όπως όλα δείχνουν οι διαδικασίες είναι ακόμα ανοιχτές και τίποτα δεν είναι κλειδωμένο σχετικά με τα ποσοστά ή τις μονάδες που θέλουν οι δανειστές να περάσουν σε ιδιωτικά χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Ενέργειας φέρεται να ενημέρωσε τα στελέχη των κομμάτων πως η συζήτηση αφορά μόνο λιγνιτικές μονάδες και πως στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας ή εταιρίες που έχει ποσοστά το δημόσιο.

Ο προβληματισμός από τους βουλευτές εστιάστηκε στην πολιτική διαχείριση του θέματος, αλλά και στη  μη πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων με τον Γιώργο Σταθάκη να μεταβαίνει στη Κοζάνη την Παρασκευή προκειμένου να παραστεί σε έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο.

Οι βουλευτές εμφανίστηκαν ευχαριστημένοι από τις εξηγήσεις και τις διαβεβαιώσεις που πήραν από τον κ. Σταθάκη.

Το “μασάζ” σε βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί και την Πέμπτη με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Έφη Αχτσιόγλου να ενημερώνουν την κοινοβουλευτική ομάδα του Πάνου Καμμένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα