Μητσοτάκης: Η φωτογραφία του από όταν ήταν φαντάρος στη Ν. Αγχίαλο

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα απόλυτης στήριξης στις ένοπλες δυνάμεις από τη Νέα Αγχίαλο. Δείτε φωτογραφία από τη στρατιωτική του θητεία εκεί.

Την 111 πτέρυγα μάχης στη Ν.Αγχίαλο, όπου είχε υπηρετήσει τη θητεία του, επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα στήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων και εξέφρασε τη χαρά του που επισκέφθηκε την 111 πτέρυγα μάχης όπου όπως ανέφερε υπηρέτησε το σύνολο της θητείας του «Το αξιόμαχο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι αυτό το οποίο μας επιτρέπει να μπορούμε να υπερασπιζόμαστε τα διεθνή συμφέροντα της χώρας, με γνώμονα το σεβασμό στο διεθνές δίκαιο από θέση ισχύος»: Αυτό το μήνυμα στήριξης στις ένοπλες δυνάμεις έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από την 111 πτέρυγα μάχης, στη Νέα Αγχίαλο.

Η επίσκεψη αυτή, είχε, όμως, και πιο προσωπικό χαρακτήρα για τον κ. Μητσοτάκη καθώς εκεί υπηρέτησε τη θητεία του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέπτομαι την 111 πτέρυγα μάχης στην οποία υπηρέτησα το σύνολο της στρατιωτικής μου θητείας πριν από 27 χρόνια. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτό το οποίο δεν έχει αλλάξει είναι το φρόνημα των αξιωματικών και υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, η αίσθηση του καθήκοντος, η αυταπάρνηση με την οποία υπηρετούν την Πατρίδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μητσοτάκης: Η φωτογραφία του από όταν ήταν φαντάρος στη Ν. Αγχίαλο

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε, ακόμη, ότι θα είναι δίπλα στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που παρ’ ότι υπέστησαν τις συνέπειες της δεκαετούς κρίσης, εξακολούθησαν να υπηρετούν την πατρίδα με υψηλό φρόνημα. «Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι την επόμενη μέρα, εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, η επόμενη κυβέρνηση θα είναι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις για να διορθώσει κάποιες από τις αρνητικές επιπτώσεις της δεκαετούς αυτής κρίσης»,ανέφερε o πρόεδρος της ΝΔ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Εκλογές 2019
SHARE: