Στήριξη Καραμανλή στον Σαμαρά

Στήριξη Καραμανλή στον Σαμαρά
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Icon

Ο τέως πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στους δημοσιογράφους στη Βουλή. Δήλωση στήριξης στον πρόεδρο της ΝΔ

Ο Κώστας Καραμανλής μετά από ένα χρόνο σιωπής, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους, άμεσα και όχι μέσω κύκλων, δηλώνοντας τη στήριξή του στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, για το εάν παρευρεθεί στη ΔΕΘ, στην ομιλία Σαμαρά, ο τέως πρωθυπουργός απάντησε ότι “θεωρεί χρέος του να στηρίξει την παράταξη και τον πρόεδρό της”.

Η δήλωση Καραμανλή έχει μεγάλη σημασία, καθώς είναι η πρώτη φορά που μιλά ο ίδιος, μετά την ήττα του στις εκλογές, ενώ δίνει ιδιαίτερο περιεχόμενο και στη μετάβασή το στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κώστας Καραμανλής επιχειρεί να εμφανιστεί ως εγγυητής της ενότητας της παράταξης, την ώρα που πολλοί τον θεωρούν χρυσή εφεδρεία, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα