Στις Βρυξέλλες ο Κοτζιάς για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Συνάντηση του υπουργού Εξωυτερικών Νίκου Κοτζιά με τον ομόλογο του της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του υπουργού Εξωυτερικών Νίκου Κοτζιά με τον ομόλογο του της ΠΓΔΜ Νίκολα Ποπόσκι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσία και το Ιράν θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για τις Βρυξέλλες αναχωρεί ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συμμετάσχει τη Δευτέρα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα θέματα που συνθέτουν την ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου είναι, πρωτίστως, οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσία και το Ιράν, καθώς και η κατάσταση στη Λιβύη υπό το φως των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.

Επιπλέον, στο Συμβούλιο θα συζητηθεί η ειρηνευτική πρωτοβουλία της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή για οργάνωση Διεθνούς Διάσκεψης Ειρήνης, με στόχο τη διευθέτηση της μακροχρόνιας διένεξης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κοτζιάς: Το βέτο πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση και χωρίς φόβο

SHARE:

24Media Network