Στο νοσοκομείο της Βουλής Γλέζος, Θεοδωράκης από χημικά

Στο νοσοκομείο της Βουλής Γλέζος, Θεοδωράκης από χημικά

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν στο ιατρείο της Βουλής οι Μ. Γλέζος και Μ. Θεοδωράκης, λόγω χημικών. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μ. Γλέζου (Vids)

Φορώντας χειρουργική μάσκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βουλής το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μ. Γλέζος.

“Πήγαμε στο ραντεβού που είχαμε με το λαό στην πλατεία Συντάγματος στις 5 η ώρα. Δυστυχώς μας έριξαν χημικά. Έχει περάσει αρκετή ώρα από εκεί, δύσπνοια ακόμη με διακατέχει και θέλω να δηλώσω:

‘Είναι δυνατόν με τέτοια μέσα να επιβληθούν τα νέα μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού;'”, δήλωσε ο κ. Γλέζος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ.

“Επειδή ισχυρίζονται μερικοί και θέτουν διλήμματα περίεργα, ή επώδυνα μέτρα ή κόλαση, έχω να πω ότι αυτό είναι ψευτοδίλημμα. Το κύριο δίλημμα είναι αν έχει δικαίωμα η Βουλή να ψηφίσει νόμους που δεν έχουν προηγουμένως την έγκριση του ελληνικού λαού”

“Εδώ είναι το θέμα και πρόκειται για κατάλυση της δημοκρατίας και όχι μόνο για κατάλυση του Συντάγματος. Εάν είχαν την τόλμη το ευκολότερο θα ήταν να προσφύγουν στη ετυμηγορία του ελληνικού λαού”, τόνισε.

Μ. Θεοδωράκης: “Ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον θάνατο της Ελλάδας”

“Ετοιμάζονται να ψηφίσουν το θάνατο της Ελλάδας”, δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης προσερχόμενος στη Βουλή, καταγγέλοντας παράλληλα τη χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις στο συλλαλητήριο που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα.

“Στέλνουμε ενα μήνυμα αισιοδοξίας…Αγωνιστήκαμε και νικήσαμε…και αυτή τη φορά θα νικήσουμε”, ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα