Στουρνάρας σε Νταλάρα: Επιστρέφουμε σε σταθερή τροχιά

Με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ταμείου Τσαρλς Νταλάρα συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Ο Τσαρλς Νταλάρα πραγματοποιεί διήμερη επίσκψη στην Αθήνα όπου κι έχει επαφές με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ταμείου Τσαρλς Νταλάρα συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Ο Τσαρλς Νταλάρα πραγματοποιεί διήμερη επίσκψη στην Αθήνα όπου κι έχει επαφές με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσάρλς Νταλάρα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Τι ειπώθηκε στο κρίσιμο τετ α τετ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, με τον επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα.

"Σταδιακά επιστρέφουμε σε σταθερή τροχιά", δήλωσε ο κ. Στουρνάρας απευθυνόμενος στον κ. Νταλάρα λίγο πριν ξεκινήσει η κατ' ιδίαν συνάντησή τους νωρίς το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νταλάρα βρίσκεται στην Αθήνα από χθες Τρίτη, προκειμένου να συναντηθεί με κυβερνητικά και υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη, ενώ ήταν και ο επίσημος ομιλητής σε εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών στο αμφιθέατρο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

SHARE:

24Media Network