Στουρνάρας: "Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα"

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τον σχεδιασμό της νέας τουριστικής περιόδου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ.
(EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο τον σχεδιασμό της νέας τουριστικής περιόδου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και εκπρόσωποι του ΣΕΤΕ. (EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) EUROKINISSI

Ο υπουργός Οικονομικών εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Εξερχόμενος του πρωθυπουργικού γραφείου και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι στο επικείμενο eurogroup δεν θα υπάρχει η Ελλάδα ως βασικό θέμα, ενώ παράλληλα, όπως σημείωσε, συνεχίζουμε με την τρόικα, την αποστολή στοιχείων και τη διαπραγμάτευση.

Ο κ. Στουρνάρας, εκτίμησε, επίσης, ότι σύντομα θα έχουμε συμφωνία και δήλωσε αισιόδοξος επ΄αυτού. «Είναι δύσκολη η διαπραγμάτευση, φτάνουμε προς το τέλος και κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε για τον ελληνικό λαό» ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Στουρνάρας, Τρόικα
SHARE:

24Media Network