Στράτος Σιμόπουλος: Πέταξαν μπογιές στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Στράτος Σιμόπουλος: Πέταξαν μπογιές στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές και έγραψαν με σπρέι "Δολοφόνοι, 28/2" στο πολιτικό γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Η δήλωση του βουλευτή.

Παρέμβαση με μπογιές και σπρέι στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Στράτου Σιμόπουλου, πραγματοποίησαν άγνωστοι το απόγευμα της Πέμπτης (30/03).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Thestival.gr, αφού μπήκαν στην πολυκατοικία που στεγάζεται το γραφείο, επί της οδού Τσιμισκή, πέταξαν κόκκινες μπογιές στον τοίχο και έγραψαν με σπρέι “Δολοφόνοι, 28/2“, αναφερόμενοι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς εντός του γραφείου.

Δείτε φωτογραφίες:

Thestival.gr

Thestival.gr

Thestival.gr

Η δήλωση του Στράτου Σιμόπουλου:

Σήμερα δέχθηκα, για μία ακόμη φορά, επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο με μπογιές από αναρχική ομάδα και σύνθημα «Δολοφόνοι 28/2». Ο επιχειρούμενος από ορισμένες πλευρές, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, διχασμός δε θα περάσει. Τους πληροφορώ ότι η ελληνική κοινωνία είναι πολύ περισσότερο ώριμη από όσο την θεωρούν”.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

“Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα τραμπούκικη επίθεση στο γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα