Στρατός Ξηράς: Πότε κατατάσσεται η 2013 Γ' ΕΣΣΟ

Στρατός Ξηράς: Πότε κατατάσσεται η 2013 Γ' ΕΣΣΟ

Τι προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2013 Γ΄ ΕΣΣΟ

Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2013 Γ’ ΕΣΣΟ, από 20 έως και 23 Μαΐου 2013, (ενώ την 13 και 14 Μαΐου 2013 θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας), όπως παρακάτω:

α. Οι στρατεύσιμοι κλάσεως 2015 (έτος γέννησης 1994) που είναι εγγραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφερείας της ΣΥ Δυτικής Αττικής και της ΣΥ Ανατολικής Αττικής), Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης (με επώνυμο που αρχίζει από Α έως και Λ), Κερκύρας, Ξάνθης (μόνο του Δήμου Ξάνθης), Τρικάλων και Χαλκιδικής.

β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1990 έως και 2015 (έτη γέννησης 1969 έως και 1994), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγορίας πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 2 Ιανουαρίου 2013 έως 28 Φεβ 2013.

γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της παραγράφου 1β της παρούσης που έτυχαν αναβολής κατατάξεως για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξεώς της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Μαρτίου 2013 έως 30 Απριλίου 2013.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες, καθώς και στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, www.army.gr, στην ενότητα «Κατάταξη».

Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και ακτινογραφία θώρακος, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έρχονται τα πάνω κάτω στις Ένοπλες Δυνάμεις

SHARE:

24Media Network