Σβίγγου: Οι παρεμβάσεις Στουρνάρα για τις συντάξεις υπερβαίνουν τον θεσμικό του ρόλο

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου EUROKINISSI

"Είναι αχρείαστο το μέτρο της περικοπής των συντάξεων" πρόσθεσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την δήλωση του κεντρικού τραπεζίτη πως πρέπει να εφαρμοστεί η περικοπεί.

"Ο κ. Στουρνάρας μας συνηθίζει σε παρεμβάσεις που υπερβαίνουν τον θεσμικό του ρόλο. Είναι πολύ ομιλητικός σε θέματα για τα οποία δεν είναι αρμόδιος να μιλά, ενώ σιωπά σε θέματα για τα οποία ο θεσμικός του ρόλος επιτάσσει να μιλήσει, όπως οι τράπεζες. Δεν ξέρω γιατί επιλέγει να κάνει πολιτικές δηλώσεις, ο ίδιος πρέπει να το απαντήσει". Τις επισημάνσεις αυτές έκανε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου μιλώντας στον news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού και σχολιάζοντας τις απόψεις του διοικητή της ΤτΕ υπέρ της περικοπής των συντάξεων από 1/1/2019. "Είναι αχρείαστο το μέτρο της περικοπής των συντάξεων -συνέχισε- και τα επιχειρήματά μας είναι πλέον πειστικά προς όλους".

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για την ΕΡΤ η κα Σβίγγου ανέφερε τα εξής: "Η αξιωματική αντιπολίτευση όταν μιλά για την ΕΡΤ έχει στο νου της το κλείσιμο της ΕΡΤ. Αυτό που τους ενοχλεί είναι ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί την ιδιωτική τηλεόραση. Δεν βοηθά η δημόσια αντιπαράθεση για την ΕΡΤ, χρειάζονται εποικοδομητικές προτάσεις. Είναι άλλο να εντοπίζουμε τα προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις και άλλο να κάνουμε μια ισοπεδωτική κριτική".


 

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Στουρνάρας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καρφιά Τζανακόπουλου κατά Στουρνάρα για τις τράπεζες

Κόντρα κυβέρνησης- Στουρνάρα: Ο διοικητής της ΤτΕ ας μην εκτίθεται, λένε κύκλοι του Μαξίμου

Τράπεζα της Ελλάδος: Ταχύτερη ανάπτυξη με τρεις όρους - Ευκαιρία για διατήρηση του waiver στα ομόλογα

SHARE:

24Media Network