Συναντήσεις Καμμένου με τους πρέσβεις Ρωσίας και ΗΠΑ

Συναντήσεις Καμμένου με τους πρέσβεις Ρωσίας και ΗΠΑ
HELLENIC AIR FORCE GENERAL STAFF

Τι συζήτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τους πρέσβεις Ρωσίας και ΗΠΑ. Επί τάπητος η συνεργασία στον αμυντικό και στρατιωτικό τομέα

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα  κ. Ντέιβιντ Πιρς και με τον Πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα κ. Αντρέι Μάσλοφ είχε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

"Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε  με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο χωρών  στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε σχέση με την πολεμική βιομηχανία και την ανταλλαγή προγραμμάτων εκπαίδευσης των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών" δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Συναντήσεις Καμμένου με τους πρέσβεις Ρωσίας και ΗΠΑ

"Με τον πρέσβη της Ρωσίας κ. Μάσλοφ η συζήτηση επεκτάθηκε στις υπό εκκρεμότητα συμφωνίες μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας, τις δυνατότητες στρατηγικής συνεργασίας, την οργάνωση το 2016 του έτους της ελληνορωσικής φιλίας που θα λάβει χώρα στην Ελλάδα αλλά και στη Ρωσία", πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι έλαβε πρόσκληση από τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας για επίσκεψη στη Μόσχα μέσα στο επόμενο διάστημα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network