Συνάντηση Αβραμόπουλου - Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό

ΒΟΥΛΗ-συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οδικές εμπορευματικές μεταφορές του Υπουργείου Μεταφορών// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ-συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Οδικές εμπορευματικές μεταφορές του Υπουργείου Μεταφορών// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με τον Επίτροπο Μετανάστευσης θα συναντηθεί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συζητήσουν για την προσφυγική κρίση

Συνάντηση με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλο θα έχει στις 8:30 το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι η αντιμετώπιση της μετανάστευσης,αλλά και οι εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ. Η συνάντηση κλείστηκε πρόσφατα κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Αβραμόπουλος με τον νέο πρόεδρο της ΝΔ για να τον συγχαρεί.

Τη Δευτέρα κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν και οι νέοι αντιπρόεδροι του κόμματος. Πληροφορίες θέλουν τις θέσεις να αναλαμβάνουν οι κκ. Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης,ενώ μέσα στην εβδομάδα θα κλείσουν και οι θέσεις των τομεαρχών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να κλείσει άμεσα όσες εκκρεμότητες υπάρχουν όσον αφορά τα εσωκομματικά,ενώ οι μεγάλες και ριζικές αλλαγές αναμένονται στο Συνέδριο που θα γίνουν μέσα στην άνοιξη. Τις επόμενες μέρες αναμένεται,παράλληλα,να ανακοινωθεί και η πρόταση της ΝΔ για το ασφαλιστικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Μεταναστευτικό, Πρόσφυγες, Μετανάστες
SHARE: