Συνάντηση Μητσοτάκη-Καραμανλή

Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην προέδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή την τρίτη 12 Ιναουαρίου 2016, στην Βουλή.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην προέδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή την τρίτη 12 Ιναουαρίου 2016, στην Βουλή. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Τα εθνικά θέματα, οι εξελίξεις στα Βαλκάνια, αλλά και οι γαλλικές εκλογές ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον πρώην πρωθυπουργό

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυριακού.

Η συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών και συναντήσεων που έχουν οι δύο άνδρες και, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής συζήτησαν θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας καθώς για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στα ελληνοτουρικικά και στο Κυπριακό. Τέλος συζήτησαν και για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ραντεβού έκλεισε την προηγούμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία του κ.Μητσοτακη και πραγματοποιήθηκε στην Παναγή Κυριακού σε ανταπόδοση της προηγούμενης επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι δε συζητήθηκαν καθόλου εσωκομματικά θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αναζωπυρωθεί εσωκομματικές δυσαρέσκειες (όχι μόνο στο καραμανλικο στρατόπεδο) για το ρόλο του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη και όχι μόνον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καραμανλής, Μητσοτάκης
SHARE:

24Media Network